logo

Declara╚Ťie privind politica de confiden╚Ťialitate

V─â invit─âm s─â v─â informa╚Ťi cu privire la politica noastr─â de confiden╚Ťialitate. Dac─â ave╚Ťi alte ├«ntreb─âri suplimentare despre accesarea sau colectarea datelor personale v─â rugam s─â ne contacta╚Ťi.
1. Normative legislative.
Biserica Filadelfia Bucuresti, ├«n calitate de de╚Ťin─âtor ╚Öi operator al site-ului https://filaldelfia.center numit ├«n continuare ÔÇťPROPRIETARÔÇŁ, se conformeaz─â normativelor regulamentului GDPR (Regulamentul General pentru Protec╚Ťia Datelor) ├«n colectarea ╚Öi procesarea datelor cu caracter personal de la vizitatorii site-ului mai sus men╚Ťionat, numi╚Ťi ├«n continuare ÔÇťUTILIZATORI / UTILIZATORÔÇŁ.
Prin ÔÇťregulamentÔÇŁ se ├«n╚Ťelege legea uniform─â la nivel european la care face referire, iar prin date se ├«n╚Ťeleg datele personale ale utilizatorilor. GDPR trebuie respectat de orice persoan─â juridic─â care comercializeaz─â produse sau servicii persoanelor cet─â╚Ťeni ai UE. Mai multe informa╚Ťii despre regulamentul GDPR pute╚Ťi afla de pe pagina┬áhttp://www.dataprotection.ro/┬ásau de pe portalul european┬áhttps://www.eugdpr.org/.
2. Date cu caracter personal, consim╚Ť─âm├ónt, procesare.
Toate datele cu caracter personal: nume ╚Öi prenume ale utilizatorilor, numere de telefon, adrese de email, prezentate ├«n paginile site-ului sunt proprietate privat─â, furnizate ╚Öi publicate pe acest site ├«n urma unui acord online ├«ntre utilizator ╚Öi proprietar. Acordul online constituie consim╚Ť─âm├óntul pentru procesarea ╚Öi publicarea acestor informa╚Ťii ├«n paginile site-ului.
Prin completarea datelor ├«n formulare de contact sau ├«nscriere ╚Öi efectuarea ac╚Ťiunilor de bifare explicit─â a c─âsu┼úelor de confirmare, utilizatorul ┼či-a dat un consim┼ú─âm├ónt liber exprimat, informat ╚Öi direc╚Ťionat c─âtre prezenta declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate.
Atunci când se prevede necesitatea acceptului explicit este prezent un buton / control care să ofere posibilitatea de a exprima acordul sau refuzul în mod corespunzător.
Consim╚Ť─âm├óntul nu este o precondi┼úie pentru stabilirea unei rela╚Ťii comerciale ╚Öi nu creeaz─â nici un fel de obliga╚Ťii contractuale.
3. Utilizarea datelor cu caracter personal, confiden╚Ťialitate.
Acest site este securizat HTTPS ├«n transferul informa╚Ťiei dintre server ╚Öi utilizatori. Toate formularele incluse ├«n acest site NU stocheaz─â public datele cu caracter personal, ci le transmit prin intermediul serviciilor de email c─âtre utilizator pe adresa de email a utilizatorului specificat─â de acesta. Aceste date transmise prin email, pot fi stocate conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare de ter╚Ťe p─âr╚Ťi precum furnizorii de leg─âturi internet, re╚Ťele locale, g─âzduire email. Alte metode de colectare a datelor personale nu mai exist─â ├«n acest site.
4. ┼×tergere date cu caracter personal.
Conform Legii nr. 677/2001 se beneficiaz─â de dreptul de interven╚Ťie asupra datelor, dreptul de a solicita modificarea sau ╚Ötergerea datelor cu caracter personal din acest site, iar ├«n acest sens v─â pute╚Ťi adresa cu o cerere scris─â c─âtre Biserica Filadelfia Bucuresti.
5. Politica Cookies.
ÔÇťCookieÔÇŁ este denumit un fi╚Öier text pe care un site ├«l plaseaz─â pe dispozitivul utilizatorului cu scopul de a colecta informa╚Ťii despre activit─â╚Ťile pe site sau pentru facilitarea anumitor func╚Ťii din site. Acest site folose╚Öte cookie-uri de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi pentru a personaliza con╚Ťinut ╚Öi anun╚Ťuri, pentru marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor ╚Öi pentru a analiza traficul. Prin folosirea cookie-urilor se urm─âre┼čte furnizarea unei experien╚Ťe c├ót mai bun─â de navigare ╚Öi anun╚Ťuri publicitare adaptate nevoilor ╚Öi interesului fiec─ârui vizitator.
Cookie-urile folosite pe acest site pot proveni de la ter╚Ťi furnizori de servicii precum: Google, Facebook, Youtube etc.
6. Cum pute╚Ťi controla cookie-urile?.
Pute╚Ťi controla ╚Öi/sau ╚Öterge cookie-urile dup─â cum dori╚Ťi ÔÇô pentru detalii, consulta╚Ťi site-ul aboutcookies.org. Pute╚Ťi ╚Öterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastr─â ╚Öi pute╚Ťi seta majoritatea browser-elor s─â blocheze plasarea acestora. Dac─â face╚Ťi acest lucru, este posibil s─â fi╚Ťi nevoit s─â seta╚Ťi manual unele preferin╚Ťe, de fiecare dat─â c├ónd vizita╚Ťi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau op╚Ťiuni s─â nu func╚Ťioneze.
7. Modific─âri privind declara╚Ťia de confiden╚Ťialitate ╚Öi a politicilor aferente.
Biserica Filadelfia Bucuresti poate schimba declara╚Ťia ╚Öi politicile de confiden╚Ťialitate din c├ónd ├«n c├ónd ╚Öi ├«ncurajeaz─â utilizatorii s─â verifice aceast─â pagin─â. Continuarea utiliz─ârii site-ului https://filadelfia.center dup─â orice modificare ├«n Declara╚Ťia de Confiden╚Ťialitate va reprezenta acceptul dumneavoastr─â tacit.
Declaratie de confidentialitate | Biserica Penticostala Filadelfia Bucuresti